HomeROFAROFA Tribune zitelementen

ROFA Tribune zitelementen

Prijs op aanvraag
  • Merk:

    ROFA

  • Collectie

    2024

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkROFA
ModelTribune zitelementen
HerkomstNederland

Productomschrijving

De ROFA Tribune zitelementen zijn de perfecte oplossing voor het creëren van een inspirerende ruimte. Deze veelzijdige elementen, volledig gestoffeerd en gemaakt van duurzaam gecertificeerd hout en koudschuim, passen zich gemakkelijk aan verschillende situaties aan.

De modulaire opstelling maakt het mogelijk om aan al je behoeften te voldoen. Dankzij de eenvoudige verplaatsbaarheid en de mogelijkheid om diverse opstellingen te creëren, zijn de ROFA Tribune zitelementen ideaal voor een dynamische en creatieve omgeving.

Kenmerken van de ROFA Tribune zitelementen

  • Materialen: Duurzaam gecertificeerd hout, koudschuim.
  • Hoogte: 86 cm
  • Breedte: 90 cm
  • Diepte: 100 cm

Over ROFA

ROFA, opgericht in 1991, is een toonaangevend, internationaal opererend bedrijf in duurzame industriële meubelstoffering. Innovatie en duurzaamheid staan centraal bij ROFA. Het bedrijf streeft naar een minimale CO2-voetafdruk en werkt volledig energieneutraal. De klantenkring van ROFA omvat onder andere ministeries, concertzalen, ziekenhuizen en scholen.

Meer weten?

Benieuwd naar de ROFA Tribune zitelementen? Neem contact met ons op voor meer informatie, persoonlijk advies, of een vrijblijvende offerte! Dit kan via tel: 088-650 12 34 of e-mail: info@deprojectinrichter.com.