ROFA Solo stoel

Verkoop vanaf € 741,- 

Lease vanaf € 11,89 

 • Merk:

  ROFA

 • Collectie

  2024

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 741,-
Lease per maand vanaf€ 11,89

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkROFA
ModelSolo stoel
HerkomstNederland

Productomschrijving

Laat de ROFA Solo stoel uw ultieme metgezel zijn, dankzij zijn comfort en stijl. Deze stoel vraagt om het gezelschap van een gelukkige (be)zitter, en dat is niet zomaar. Weinig stoelen bieden hetzelfde niveau van verfijning en comfort als de Solo. Met zijn gracieuze uitstraling voegt hij een vleugje elegantie toe aan elke kantoorruimte, terwijl hij tegelijkertijd een oase van rust creëert in uw totale kantooromgeving.

Comfort en ontspanning

Laat de ROFA Solo stoel uw toevluchtsoord zijn na een lange vergadering - of gewoon even tijdens de pauzemomenten. Zo is er altijd een plek waar men kan ontspannen.

Met een breedte van 77 cm, een hoogte van 116 cm en een diepte van 74 cm biedt de Solo voldoende ruimte om comfortabel te zitten. De zithoogte van 43 cm en armhoogte van 67 cm garanderen een ergonomische ervaring die perfect is afgestemd op ieders behoeften. Maar de Solo is niet alleen. Met de optionele hocker wordt hij een symbool van luxe en ontspanning, waardoor uw zitervaring nog completer wordt.

Eigenschappen Solo

 • Tijdloos ontwerp
 • Optioneel verkrijgbaar met hocker
 • Comfortabele zitplek
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten
 • Geschikt voor verschillende interieurstijlen
 • Ergonomisch ontwerp voor optimale ondersteuning van het lichaam
 • Vermindert vermoeidheid en spanning, zelfs na langdurig zitten

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter streven we naar optimale tevredenheid van onze klanten. Het draait dus om meer dan alleen het ontwerpen van kantoorinterieurs. We brengen uw ideale kantoorinterieur tot leven. Onze doorgewinterde adviseurs zijn bekwame gidsen in de wirwar van mogelijkheden en staan altijd klaar om u te helpen.

Vanaf het prille begin tot de laatste finishing touch, wij zijn uw partner in elke fase van het proces. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief transport, installatie en eventuele reparaties. Wat wij bij deprojectinrichter doen, is onze passie. Samen met u een werkomgeving creëren die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aan al uw behoeften en verwachtingen zal voldoen - dát maakt ons gelukkig!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast geworden over de ROFA Solo stoel? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com