HomeROFAROFA Entree bank

ROFA Entree bank

Prijs op aanvraag
  • Merk:

    ROFA

  • Collectie

    2024

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkROFA
ModelEntree bank
HerkomstNederland

Productomschrijving

De ROFA Entree wachtbanken zijn speciaal ontworpen voor entree- en wachtruimtes, waar ze wachten transformeren tot een plezierige ervaring dankzij hun speelse design. Met elf standaardelementen om uit te kiezen, passen deze banken perfect binnen iedere werkomgeving.

Met hoogwaardig koudschuim en Nosag-vering in het zitgedeelte, garanderen de banken een ongeëvenaard zitcomfort. De constructie van duurzaam gecertificeerd hout, multiplex en MDF biedt stevigheid en stabiliteit.

Kenmerken van de ROFA Entree Wachtbank

  • Afmetingen: hoogte: 72,5 cm | zithoogte: 42,5 cm | diepte: 70 cm.
  • Materialen: duurzaam gecertificeerd hout.
  • Onderstel: open metalen onderstel.

Over ROFA

Al sinds 1991 staat ROFA aan de top als internationaal toonaangevend bedrijf in duurzame industriële meubelstoffering. Hun kernwaarden zijn innovatie en duurzaamheid, met een sterke focus op het minimaliseren van CO2-uitstoot en het bereiken van energieneutraliteit. Daarnaast bieden ze herbekleding voor bestaande meubels en akoestische oplossingen voor uiteenlopende sectoren, zoals ministeries, concertzalen, ziekenhuizen en scholen.

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over de ROFA Entree wachtbank of de diensten van deprojectinrichter, helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor advies, aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte. Bel ons op 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.