ROFA Jive stoel

Verkoop vanaf € 330,- 

Lease vanaf € 5,30 

 • Merk:

  ROFA

 • Collectie

  2024

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 330,-
Lease per maand vanaf€ 5,30

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkROFA
ModelJive stoel
HerkomstNederland

Productomschrijving

De ROFA Jive stoel is geïnspireerd door de levendige Jive dans met verschillende muzikale invloeden. Net als zijn naamgenoot is de Jive stoel minstens zo veelzijdig, en voegt hij een sprankelende touch toe aan elk kantoorinterieur.

Het bovenste gedeelte van de Jive is bewegend, waardoor het zitcomfort naar een hoger niveau wordt getild. Of u nu kiest voor een moderne kantooromgeving, een gezellige plek om samen te komen of een stijlvolle wachtruimte, de Jive stoel komt overal uitstekend tot zijn recht.

Ergonomisch én aantrekkelijk

Met een breedte van 62 cm, een hoogte van 82 cm en een diepte van 59 cm biedt de Jive stoel niet alleen een comfortabele zitplaats, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. De zithoogte van 46 cm en de armhoogte van 65 cm zorgen voor een ergonomische ervaring die perfect is afgestemd op uw behoeften.

De Jive stoel is verkrijgbaar in een scala aan prachtige kleuren en met verschillende onderstellen, waardoor u de vrijheid heeft om uw eigen unieke stijl te creëren en elke kantoorruimte te verrijken.

Eigenschappen Jive

 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen
 • Het onderstel is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen
 • Geschikt voor verschillende kantoorruimten
 • Ergonomisch ontwerp
 • Visueel aantrekkelijk en toch erg comfortabel

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter is volledige klanttevredenheid ons hoogste doel. Voor ons gaat het verder dan enkel het ontwerpen van kantoorinterieurs; het draait om het tot leven brengen van uw ideale werkomgeving. Onze ervaren adviseurs fungeren als uw betrouwbare gidsen, die u door alle mogelijkheden leiden. En keer op keer met veel expertise en toewijding.

Vanaf het allereerste gesprek tot de laatste puntjes op de i zijn wij er voor u. Of het nu gaat om transport, installatie of eventuele reparaties - wij staan garant voor een volledige service. Samen met u werken we aan een kantoorinterieur dat aan al uw behoeften en verwachtingen voldoet. Dat is wat ons elke dag opnieuw voldoening geeft!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast geworden over de ROFA Jive stoel? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com