HomeROFAROFA Rumba bureaustoel

ROFA Rumba bureaustoel

Verkoop vanaf € 261,- 

Lease vanaf € 4,19 

 • Merk:

  ROFA

 • Collectie

  2022

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 261,-
Lease per maand vanaf€ 4,19
%%Label\product_detail_price3_name_specifications%%-1

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkROFA
ModelRumba bureaustoel
HerkomstNederland

Productomschrijving

Comfort en functionaliteit komen samen in de ROFA Rumba bureaustoel. Net zoals de dynamische dans waaraan hij zijn naam ontleent, is de Rumba een perfecte balans tussen beweging en stabiliteit. Daardoor wordt elke werkdag een soepele en ritmische ervaring voor elke werknemer.

Comfort en ergonomie

De Rumba bureaustoel is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. De klasse 4 veilige gasveer maakt het eenvoudig om de zithoogte aan te passen, terwijl de rugleuning-hoogteverstelling en zitdiepte-verstelling van maar liefst 10 cm zorgen voor een optimale ondersteuning, gedurende de hele dag.

Het synchroon-mechaniek van de Rumba, met een instelbare negatieve zitneiging van 3 graden en aanpasbare tegendruk in de rug, biedt een unieke combinatie van comfort en controle. Bovendien zijn de stoelen met 4D armleggers NPR-1813 goedgekeurd, wat staat voor maximale ergonomische kwaliteit en ondersteuning.

Personalisatie mogelijk

Met de ROFA Rumba bureaustoel is personalisatie mogelijk. Kies uit verschillende opties om de stoel precies naar uw wensen en behoeften aan te passen. Of het nu gaat om armleggers, hoofdsteunen of andere extra's, elke Rumba wordt op maat gemaakt om aan uw specifieke eisen te voldoen.

En het beste van alles? De Rumba bureaustoel wordt compleet gemonteerd geleverd, zodat u direct kunt genieten van zijn comfort en functionaliteit zodra hij aankomt.

Eigenschappen Rumba

 • Klasse 4 veilige gasveer voor de zithoogte-verstelling
 • Rugleuning is ook in hoogte verstelbaar
 • De zitdiepte-verstelling is 10cm
 • Synchroon-mechaniek met negatieve zitneig 3 graden (met instelbare tegendruk in de rug)
 • Met veiligheidsblokkering
 • Compleet en gemonteerd geleverd
 • Optioneel met 4D armlegger (NPR-1813 goedgekeurd)
 • Extra opties dienen apart besteld te worden

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter creëren we exclusieve kantoorinterieurs die naadloos aansluiten op uw unieke visie. Onze doorgewinterde adviseurs staan klaar om u te begeleiden met hun expertise en het ontwerpen van een interieur dat speciaal voor u op maat is gemaakt. Van het eerste gesprek tot de laatste schroef: wij verzorgen elk aspect van het proces. Inclusief montage, installatie en transport. Samen met u streven we naar het vormgeven van een optimale werkomgeving die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst voldoet aan al uw behoeften en verwachtingen.

Enthousiast geworden?

Bent u enthousiast geworden over de ROFA Rumba bureaustoel? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.