HomeROFAROFA Merengue stoel

ROFA Merengue stoel

Verkoop vanaf € 711,- 

Lease vanaf € 11,41 

 • Merk:

  ROFA

 • Collectie

  2024

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 711,-
Lease per maand vanaf€ 11,41

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkROFA
ModelMerengue stoel
HerkomstNederland

Productomschrijving

Stap in de wereld van comfort en stijl met de ROFA Merengue stoel, geïnspireerd door de levendige en energieke dans- en muziekstijl uit het Caribisch Gebied. Na een intensieve vergadering of lange werkdag is er niets heerlijker dan neer te ploffen in de ROFA Merengue stoel, die u verwelkomt met zijn comfort en elegantie.

De Merengue stoel is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor u de vrijheid heeft om uw eigen unieke stijl te creëren en elke kantoorruimte te verrijken met zijn aanwezigheid. En voor een nog completere ervaring is er ook een bijpassende hocker beschikbaar, zodat zelfs deze Merengue stoel zich leent voor ‘de voetjes van de vloer’.

Een stoel naar uw smaak

Met een breedte van 82 cm, een hoogte van 120 cm en een diepte van 76 cm biedt de Merengue stoel voldoende ruimte om comfortabel te zitten. De zithoogte van 43 cm en armhoogte van 58 cm zorgen voor een ergonomische ervaring.

Eigenschappen Merengue

 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen
 • Het onderstel is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen
 • Optioneel met bijpassende hocker verkrijgbaar
 • Een comfortabele en elegante stoel voor elke kantoorruimte
 • Ergonomisch ontwerp

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter gaan we voor niets minder dan volledige klanttevredenheid. Voor ons draait het om meer dan alleen het ontwerpen van kantoorinterieurs; het gaat erom uw ideale werkomgeving tot leven te brengen. Onze bekwame adviseurs zijn uw gidsen en begeleiden u door alle mogelijkheden.

Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief transport, installatie en eventuele reparaties: wij zetten ons in met toewijding en precisie. Samen met u een werkomgeving creëren die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aan al uw behoeften en verwachtingen zal voldoen - dat is waar wij elke dag weer gelukkig van worden!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast geworden over de ROFA Merengue stoel? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com