HomeIn-ZeeIn-Zee Akoestische bureaupanelen

In-Zee Akoestische bureaupanelen

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelAkoestische bureaupanelen
HerkomstNederland

Productomschrijving

Ontdek Desk akoestische bureaupanelen van het merk In-Zee, de perfecte oplossing om uw werkruimte te verbeteren. Desk is een hoogwaardig akoestisch bureauscherm dat zorgt voor optimale geluidsabsorptie, waardoor een rustige en productieve werkomgeving ontstaat. Dit akoestische scherm kan eenvoudig aan het bureau worden bevestigd met een bureauklem of vrij staan op T-poten bij verstelbare bureaus, waardoor flexibiliteit en gebruiksgemak worden gegarandeerd.

Verschillende stofferingen beschikbaar

De Desk panelen zijn ontworpen met een aluminium frame en gevuld met akoestische wol en molton, bekleed met stof of PET-Felt. De stofbekleding biedt u de mogelijkheid om de gewenste stoffering te kiezen. De PET-Felt variant is beschikbaar in maar liefst 39 kleuren, zodat u altijd een passende kleur kunt vinden voor uw kantoorinrichting.

Een productieve en rustige werkruimte met Desk

Met een indrukwekkende absorptiewaarde van aw = 0,95 bieden de Desk akoestische panelen niet alleen esthetische voordelen, maar ook een fijne akoestiek die bijdraagt aan een moderne en stijlvolle, maar vooral prettige werkplek. Creëer een omgeving waarin focus en efficiëntie centraal staan met de veelzijdige en hoogwaardige Desk akoestische bureaupanelen van In-Zee.

Over deprojectinrichter

Welkom bij deprojectinrichter, uw bestemming voor een inspirerende kantoorinrichting. Met een uitgebreide collectie kantoormeubilair van topmerken hebben wij alles in huis om uw werkplek volledig te vernieuwen. Ons team van gepassioneerde specialisten staat voor u klaar om u te begeleiden door ons brede assortiment en om samen met u een stijlvolle en productieve werkomgeving te creëren.

Bij deprojectinrichter staan uw wensen altijd voorop. Wij streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen door u te voorzien van deskundig advies, innovatieve oplossingen en professionele montage. Of het nu gaat om een complete herinrichting of kleine aanpassingen, wij regelen alles voor u. Onze diepgewortelde passie voor design en onze uitgebreide expertise (10+ jaar ervaring) zorgen ervoor dat wij uw visie tot in de kleinste details kunnen realiseren. Laat ons uw kantoorruimte transformeren tot een inspirerende en efficiënte omgeving. Wij zijn er om u te helpen, van begin tot eind!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast over In-Zee Desk akoestische bureaupanelen? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com