HomeIn-ZeeIn-Zee Column akoestische panelen

In-Zee Column akoestische panelen

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelColumn akoestische panelen
HerkomstNederland

Productomschrijving

Maak kennis met Column, de veelzijdige akoestische panelen van het merk In-Zee. Column is verkrijgbaar in twee maten en biedt talloze mogelijkheden voor het creëren van een speelse en dynamische look in uw werkruimte. Deze panelen kunnen zowel individueel als gegroepeerd worden opgehangen, wat een opvallend en stijlvol statement maakt, vooral wanneer ze gecombineerd worden met de verlichtingsvariant.

Robuust en duurzaam

De Column panelen worden vervaardigd uit een hoogwaardige enkele kleur PET Felt en zijn voorzien van een stevige staalkabel ophanging, wat zorgt voor een robuuste en duurzame oplossing. Met een uitstekende akoestische waarde van 0,45 aw, draagt Column bij aan een aangename en geluiddempende omgeving, waardoor de geluidskwaliteit in uw ruimte aanzienlijk verbetert.

Column varianten

  • Column 1600: 160x20x20 cm
  • Column 2000: 200x20x20xcm

Of u nu kiest voor de Column 1600 of de grotere Column 2000, deze panelen zijn ontworpen om zowel functioneel als esthetisch te zijn. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 35 kleuren, zodat u altijd de perfecte match voor uw interieur kunt vinden. 

U vraagt, wij verzorgen

Transformeer uw ruimte met de veelzijdige en stijlvolle Column akoestische panelen van In-Zee. Laat ons u helpen een omgeving te creëren die zowel visueel aantrekkelijk als akoestisch optimaal is.

Over deprojectinrichter

Welkom bij deprojectinrichter, waar een scala aan mogelijkheden voor kantoormeubilair op u wacht. Onze veelzijdige collectie van topmerken biedt alles wat u nodig heeft om uw werkplek volledig te vernieuwen. Ons gepassioneerde team van specialisten staat voor u klaar om u door onze uitgebreide selectie te loodsen. En natuurlijk om uw werkruimte om te vormen tot een stijlvolle en productieve omgeving. Of u nu een uniek ontwerp zoekt of de nadruk legt op praktische functionaliteit, wij hebben de perfecte oplossingen voor u.

Bij deprojectinrichter staat uw tevredenheid altijd voorop. Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw belangrijkste taken. Van deskundig advies en creatieve oplossingen tot vakkundige montage en eventuele reparaties, wij verzorgen alles. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij pioniers in projectinrichting. Onze diepe passie voor design en onze uitgebreide expertise zorgen ervoor dat wij uw visie met de grootste nauwkeurigheid tot leven brengen. Laat ons uw kantoorruimte transformeren en uw verwachtingen overtreffen. 

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast over In-Zee Column akoestische panelen? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com