HomeIn-ZeeIn-Zee Float akoestische panelen

In-Zee Float akoestische panelen

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelFloat akoestische panelen
HerkomstNederland

Productomschrijving

Ontdek de ultieme oplossing voor geluidsabsorptie en esthetiek met de Float akoestische panelen van In-Zee. Deze panelen zijn verkrijgbaar in twee varianten: Float Original en Float Acoustic. Elk ontwerp biedt unieke voordelen die uw werkruimte zowel functioneel als stijlvol maken.

Float Original

De Float Original is een akoestisch plafondeiland dat aan staaldraad en spanners onder het bouwkundige plafond hangt. Gemaakt van duurzaam PET Felt, geproduceerd uit gerecyclede plastic flessen, combineert deze variant duurzaamheid met topprestaties. Een stevig aluminium frame en een extra laag akoestische wol zorgen voor een indrukwekkende absorptiewaarde van aw=1,0. Het is ook mogelijk om de Float Original te voorzien van verlichting, zoals spots of andere armaturen. Of u nu kiest voor de klassieke witte plafond eilanden of een donkere tint passend bij een industriële omgeving, de Float Original is verkrijgbaar in 39 verschillende kleuren PET Felt. 

Specificaties Float Original 

 • Hoogwaardig akoestisch paneel met ophanging aan staalkabels
 • Met afgeronde hoeken (r=45) en facet gesneden rand
 • Enkele kleur PET Felt en aluminium frame, gevuld met akoestische wol
 • Afmetingen Rectangle: 60x120 cm, 80x120 cm, 60x240 cm, 120x240 cm
 • Afmetingen Square: 120x120 cm
 • Akoestiek (aw): t/m 1,0

Float Acoustic

De Float Acoustic biedt een vergelijkbare oplossing met een unieke twist. Deze plafondeilanden zijn eveneens vervaardigd uit duurzaam PET Felt en hangen aan staaldraad en spanners. De Float Acoustic wordt verkocht met een kap in Charcoal, waardoor het een elegante, uniforme uitstraling heeft. Verkrijgbaar in twee maten, biedt de Float Acoustic een effectieve geluidsabsorptie met een absorptiewaarde van aw=0,45. Ook deze variant kan worden aangepast met verlichting om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De Float Acoustic is beschikbaar in 39 kleuren, zodat u moeiteloos kunt afstemmen op uw interieur.

Specificaties Float Acoustic

 • Hoogwaardig akoestisch paneel met ophanging aan staalkabels
 • Enkele kleur PET Felt (kap altijd in Charcoal)
 • Afmetingen Float 800: 79x79x7,5 cm
 • Afmetingen Float 1200: 118x118x7,5 cm
 • Akoestiek (aw): 0,45

Met de Float akoestische panelen van In-Zee kunt u rekenen op een combinatie van uitstekende geluidsabsorptie en stijlvolle design opties. Laat ons uw werkruimte transformeren met deze veelzijdige en functionele panelen.

Over deprojectinrichter

Welkom bij deprojectinrichter, waar een wereld van mogelijkheden voor uw kantoormeubilair op u wacht. Onze uitgebreide collectie van topmerken biedt alles wat u nodig heeft om uw werkruimte volledig te transformeren. Ons enthousiaste team van specialisten staat klaar om u te begeleiden door onze zorgvuldig samengestelde selectie. En om van uw kantoor een stijlvolle en productieve omgeving te maken, natuurlijk! Of u nu zoekt naar een uniek design of de nadruk legt op praktische functionaliteit, wij hebben de perfecte oplossingen.

Bij deprojectinrichter zetten wij uw tevredenheid voorop. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Van deskundig advies en innovatieve oplossingen tot vakkundige montage en mogelijke reparaties. Kortom: wij regelen alles! Met meer dan 10 jaar ervaring in projectinrichting zijn wij een toonaangevende speler op de markt. Onze passie voor design en onze uitgebreide expertise stellen ons in staat om uw visie met uiterste precisie te realiseren. Laat ons de uitdaging aangaan om uw kantoorruimte tot in de kleinste details te transformeren.

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast over In-Zee Float akoestische panelen? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com