In-Zee

In-Zee heeft meer dan 10 jaar ervaring in de akoestiek. Het merk produceert hun eigen producten met een collectie bestaande uit geluidsabsorberende producten zoals: wandpanelen, dividers of akoestische verlichting. Met dit breed assortiment zorgen zij voor een akoestische oplossing die voldoen aan de wensen behoeften van elke klant. Daarnaast werkt In Zee samen met architecten, ontwerpers en projectinrichters voor maatwerk projecten. Goed om te weten: In-Zee test al hun materiaal bij een gecertificeerd Peutz bureau.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • Wandpanelen
  • Plafondpanelen
  • Dividers
  • Verlichting
  • Akoestische ruimtes
  • PET Felt panelen

PET Felt panelen

In-Zee is gespecialiseerd in de productie van PET Felt panelen. PET Felt is een nieuw soort materiaal, gemaakt van gerecycled PET. Uit dit materiaal ontstaat een zacht en sterk plaatmateriaal wat geschikt is als akoestische oplossing. Vanwege de diverse toepasbare mogelijkheden is PET Felt een uitkomst voor het creëren van een duurzame wereld.

Akoestische verlichting

Naast de gebruikelijke wandpanelen levert In-Zee ook akoestische lampen. De vorm van een lamp kan namelijk al een groot deel van akoestiek oplossen. De akoestische lampen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen en zijn gemaakt van het duurzame PET Felt materiaal.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten van het merk In-Zee of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series