HomeIn-ZeeIn-Zee Baffle akoestische panelen

In-Zee Baffle akoestische panelen

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelBaffle akoestische panelen
HerkomstNederland

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van In-Zee Baffles, een collectie akoestische panelen die uw werkruimte niet alleen rustiger maakt, maar ook een stijlvolle uitstraling geeft. De In-Zee Baffles zijn ontworpen om galm te verminderen en de akoestiek te verbeteren, perfect voor elke werk- of leefruimte. Met maar liefst 13 varianten biedt deze collectie voor elke behoefte en smaak een passende oplossing.

Baffle Bold

De In-Zee Baffles Bold Rectangle A en Baffle Grid Bold Rectangle B combineren strakke lijnen met uitstekende geluidsabsorptie. Ze zijn ideaal voor moderne kantooromgevingen waar zowel esthetiek als functionaliteit belangrijk zijn. De In-Zee Baffles Grid Bold Square 1200 en 2400 bieden een vierkante oplossing met dezelfde indrukwekkende akoestische eigenschappen, perfect voor grotere ruimtes.

Baffle Acoustic

Voor wie op zoek is naar iets unieks, zijn de In-Zee Baffles Cloud Acoustic en Halo Acoustic absolute eyecatchers. Deze panelen voegen niet alleen akoestische waarde toe, maar zijn ook echte designstatements die elke ruimte een bijzondere uitstraling geven. De In-Zee Baffles Line Acoustic en Column Acoustic zijn perfect voor ruimtes die een subtiele maar effectieve akoestische verbetering nodig hebben.

Baffle Grid

De Baffle Grid varianten, waaronder Baffle Grid Rectangle A, Baffle Grid Rectangle B, Baffle Grid Square 1200 en Baffle Grid Square 2400, bieden een veelzijdige en flexibele oplossing voor elke ruimte. Deze panelen kunnen gemakkelijk worden aangepast en geconfigureerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Voor eenvoudiger oplossingen zijn er de In-Zee Baffles Baffle Single en Baffle Grid Single. Deze panelen zijn perfect voor kleinere ruimtes of als aanvulling op andere akoestische oplossingen. Ze bieden dezelfde hoge kwaliteit geluidsabsorptie in een compact formaat.

Baffles varianten

 • In-Zee Baffles Baffle Grid Rectangle A
 • In-Zee Baffles Baffle Grid Rectangle B
 • In-Zee Baffles Baffle Grid Square 2400
 • In-Zee Baffles Baffle Grid Square 1200
 • In-Zee Baffles Baffle Grid Bold Rectangle A
 • In-Zee Baffles Baffle Grid Bold Rectangle B
 • In-Zee Baffles Baffle Grid Bold Square 1200
 • In-Zee Baffles Baffle Grid Bold Square 2400
 • In-Zee Baffles Cloud Acoustic
 • In-Zee Baffles Halo Acoustic
 • In-Zee Baffles Baffle Single
 • In-Zee Baffles Line Acoustic
 • In-Zee Baffles Column Acoustic

Baffles: design en functionaliteit

De In-Zee Baffles zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, passen ze moeiteloos in elk kantoorinterieur. Ons team staat klaar om u te helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw akoestische behoeften. Ervaar de perfecte combinatie van design en functionaliteit met de In-Zee Baffles en transformeer uw ruimte in een oase van rust en schoonheid.

Over deprojectinrichter

Welkom bij deprojectinrichter, waar uw dromen voor kantoormeubilair werkelijkheid worden. Onze gevarieerde collectie topmerken biedt alles wat u nodig heeft om uw werkplek opnieuw vorm te geven. Ons enthousiaste team van specialisten staat klaar om u door ons uitgebreide assortiment te leiden en uw werkruimte om te toveren tot een stijlvolle en productieve omgeving.

Bij deprojectinrichter staan uw wensen altijd voorop. Wij streven naar uw volledige tevredenheid door het leveren van deskundig advies, creatieve oplossingen en vakkundige montage. Of het nu gaat om een eenvoudige herinrichting of een complete make-over, wij nemen alles uit handen, inclusief eventuele reparaties. Met meer dan tien jaar ervaring zijn wij echte pioniers op het gebied van projectinrichting en kantoorinrichting. Onze diepgewortelde passie voor design en uitgebreide expertise zorgen ervoor dat wij uw visie met de grootste precisie tot leven brengen. Laat ons uw kantoorruimte transformeren en uw verwachtingen overtreffen. Dat is waar wij in uitblinken!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast over In-Zee Baffles akoestische panelen? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com