HomeIn-ZeeIn-Zee Call akoestische dividers

In-Zee Call akoestische dividers

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelCall akoestische dividers
HerkomstNederland

Productomschrijving

Maak kennis met Call akoestische dividers van In-Zee, de perfecte oplossing om uw werkruimte stil en georganiseerd te houden. Deze innovatieve dividers zijn ontworpen om flexibiliteit en privacy te bieden zonder in te boeten op stijl. Zo creëert u een fijne akoestiek in elke werkruimte.

Fijne akoestiek in elke werkruimte

Elke Call divider is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitstekende geluidsabsorptie om de akoestiek in uw kantoor te verbeteren. Of u nu een open kantoorruimte wilt structureren of een rustige omgeving voor individuele medewerkers wilt creëren, Call akoestische dividers van In-Zee bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Efficiënt en stijlvol

Kies voor de Call-serie en transformeer uw werkruimte in een efficiënte, stijlvolle en stille omgeving waar iedereen zich prettig voelt. Onze dividers zijn eenvoudig te installeren en kunnen op maat worden gemaakt om perfect aan uw eisen te voldoen. Creëer de ideale werkplek met Call akoestische dividers en geniet van een productieve en serene kantooromgeving.

Call varianten

  • Call X-opstelling
  • Call T-opstelling
  • Call H-opstelling
  • Call U-opstelling
  • Call L-opstelling

Call X-opstelling

Ideaal voor open kantoren waar meerdere werkplekken moeten worden afgeschermd. Creëer een rustige werkomgeving waarin iedereen zich kan concentreren.

Call T-opstelling

Perfect voor teams die nauw moeten samenwerken maar toch behoefte hebben aan individuele werkruimtes. Deze opstelling biedt zowel privacy als samenwerking.

Call H-opstelling

Een veelzijdige keuze voor kantoren die verschillende werkzones willen creëren. De H-opstelling zorgt voor een duidelijke indeling zonder afleiding.

Call U-opstelling

Ontworpen voor managers of medewerkers die een persoonlijke en afgesloten werkplek nodig hebben. Deze opstelling biedt maximale privacy en een rustige werkplek.

Call L-opstelling

Ideaal voor hoekkantoren of ruimtes die efficiënt moeten worden ingedeeld. Deze opstelling biedt een geborgen werkplek zonder het gevoel van isolatie.

Over deprojectinrichter

Welkom bij deprojectinrichter, uw specialist voor een inspirerende en innovatieve kantoorinrichting. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardig kantoormeubilair van toonaangevende merken, zodat u alles vindt wat nodig is om uw werkruimte perfect naar wens in te richten. Ons gepassioneerde team van specialisten begeleidt u graag en helpt u om een stijlvolle, efficiënte werkomgeving te creëren.

Bij deprojectinrichter staan uw wensen altijd voorop. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met deskundig advies, creatieve oplossingen en professionele montage. Of u nu een volledige herinrichting wenst of slechts enkele subtiele aanpassingen, wij regelen het allemaal voor u. Met meer dan tien jaar ervaring en een diepgewortelde passie voor design, realiseren wij uw visie tot in de kleinste details. Laat ons uw kantoorruimte transformeren tot een inspirerende en productieve omgeving. Wij zijn er om u te ondersteunen, van begin tot eind!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast over In-Zee Call akoestische dividers? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com