HomeIn-ZeeIn-Zee Coral Cross akoestische panelen

In-Zee Coral Cross akoestische panelen

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelCoral Cross akoestische panelen
HerkomstNederland

Productomschrijving

Maak kennis met Coral Cross, de veelzijdige akoestische panelen van In-Zee die elke werkruimte transformeren. Coral Cross biedt een elegante oplossing voor het creëren van akoestische afscheidingen in uw kantoor of woonruimte. Dankzij het modulaire ontwerp kunt u deze panelen eenvoudig aan elkaar koppelen en een unieke wand vormen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Verschillende toepassingen en kleuren

De Coral Cross panelen worden aan het plafond opgehangen of bevestigd aan de wand met afstandhouders, waardoor ze perfect zijn voor verschillende toepassingen. Elk paneel is vervaardigd van duurzaam PET Felt, beschikbaar in meer dan 35 kleuren, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw interieur.

De panelen zijn thermogevormd en worden verbonden door middel van koppelschroeven, terwijl de ophanging plaatsvindt aan staaldraad. Dit zorgt voor een stabiele en stijlvolle bevestiging, die niet alleen geluid absorbeert maar ook een visueel statement maakt. Met afmetingen van 36,7 x 36,7 cm of 50,4 x 50,4 cm passen de Coral Cross panelen in vrijwel elke kantoorruimte.

Een productieve en fijne werkruimte

De akoestische waarde van 0,45 aw garandeert een significante reductie van geluidsoverlast, waardoor uw werkomgeving rustiger en aangenamer wordt. Of u nu op zoek bent naar een manier om werkplekken te scheiden, privacy te creëren, of gewoon een fraai design element toe te voegen, Coral Cross is de perfecte keuze.

Laat Coral Cross van In-Zee uw kantoorruimte transformeren met stijl en functionaliteit. Creëer een serene en productieve omgeving waar akoestiek en design hand in hand gaan.

Over deprojectinrichter

Welkom bij deprojectinrichter, uw partner voor een inspirerende en vernieuwende kantoorinrichting. Wij bieden een brede selectie van hoogwaardig kantoormeubilair van gerenommeerde merken, zodat u alles vindt wat nodig is om uw werkruimte volledig naar wens in te richten. Ons enthousiaste team van specialisten staat klaar om u te begeleiden en samen met u een stijlvolle, efficiënte werkomgeving te creëren.

Bij deprojectinrichter staan uw wensen altijd centraal. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen met deskundig advies, creatieve oplossingen en professionele montage. Of het nu gaat om een volledige herinrichting of enkele subtiele aanpassingen, wij verzorgen het allemaal voor u. Dankzij onze passie voor design en meer dan tien jaar ervaring kunnen wij uw visie tot in de kleinste details realiseren. Laat ons uw kantoorruimte omtoveren tot een inspirerende en productieve omgeving. Wij zijn er om u te ondersteunen, van concept tot realisatie!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast over In-Zee Coral Cross akoestische panelen? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com