HomeIn-ZeeIn-Zee Hub akoestische ruimtes

In-Zee Hub akoestische ruimtes

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelHub akoestische ruimtes
HerkomstNederland

Productomschrijving

Soms zoeken we afzondering, juist om nader tot elkaar te komen. De In-Zee Hub biedt een flexibele en hoogwaardige akoestische ruimte om in te bellen, werken of vergaderen. De Hub is vervaardigd met de door In-Zee ontwikkelde Soundwich™ panelen en voorzien van een klimaatsysteem en verlichting in het dak. Deze zorgvuldig ontwikkelde en geteste oplossing biedt de perfecte combinatie van stilte, comfort, ventilatie en focus.

Met een gemiddelde conversatie op kantoor rond de 50 decibel, genereert dit een omgevingsgeluid van ongeveer 45 decibel. De Hub levert een geluidsreductie van 38 decibel, waardoor het omgevingsgeluid van het open kantoor praktisch verdwijnt in de Hub. Tegelijkertijd blijven privégesprekken binnen de Hub ook écht privé dankzij de akoestische waarde van aw=1,0. Dankzij deze uitmuntende geluidsabsorberende prestaties brengt de Hub de stilte terug in de werkomgeving!

Soorten Hubs 

Hub Four Meet

De Hub Four Meet is de ideale afgesloten vergaderruimte voor in een open kantoor. Standaard uitgerust met vier LED-spots en een bewegingsmelder, wandcontactdoos en klimaatschakelaar, biedt deze ruimte optimale condities voor vergaderingen. Daarnaast is het mogelijk om extra opties zoals Edge Spot & Plug en een whiteboard aan de buitenzijde toe te voegen.

Hub One Phone

Speciaal ontworpen voor een snel en privé telefoongesprek, biedt de Hub One Phone een stille en comfortabele ruimte. Deze variant is standaard uitgerust met een LED-spot en bewegingsmelder, wandcontactdoos en klimaatschakelaar.

Hub One Work

De Hub One Work is ideaal voor een privé telefoongesprek of een online meeting. Met twee LED-spots en een bewegingsmelder, wandcontactdoos en klimaatschakelaar als standaarduitrusting, biedt deze Hub een rustige werkomgeving. Optioneel kan deze Hub worden voorzien van een elektrisch zit-sta-bureau en een whiteboard aan de buitenzijde.

Hub Two Meet

Perfect voor een een-op-een gesprek of om casual op een laptop te werken, biedt de Hub Two Meet een stille en comfortabele omgeving. Deze variant is standaard uitgerust met twee LED-spots en een bewegingsmelder, wandcontactdoos en klimaatschakelaar. Extra opties omvatten een Stripes zitmeubel en een whiteboard aan de buitenzijde.

Met de In-Zee Hub akoestische ruimtes creëert u een stille en comfortabele werkplek, ideaal voor focus, privacy en effectieve communicatie. Ontdek de mogelijkheden en breng de stilte terug in uw werkomgeving!

Hub varianten

  • Hub One Phone
  • Hub One Work
  • Hub Two Meet
  • Hub Four Meet

Over deprojectinrichter

Deprojectinrichter is uw partner voor een inspirerende en innovatieve kantoorinrichting. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardig kantoormeubilair van gerenommeerde merken, zodat u alles vindt wat u nodig heeft om uw werkruimte geheel naar wens in te richten. Ons toegewijde team van specialisten staat klaar om u te begeleiden en te helpen bij het creëren van een stijlvolle en efficiënte werkomgeving.

Bij deprojectinrichter staan uw wensen centraal. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met deskundig advies, creatieve oplossingen en professionele montage. Of u nu een complete herinrichting wilt of slechts enkele subtiele aanpassingen, wij nemen alles voor u uit handen. Met meer dan tien jaar ervaring en een passie voor design realiseren wij uw visie tot in de kleinste details. Laat ons uw kantoorruimte omvormen tot een inspirerende en productieve omgeving. Wij zijn er om u te ondersteunen van begin tot eind!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast over In-Zee Hub akoestische ruimtes? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com