HomeIn-ZeeIn-Zee Macaron akoestisch element

In-Zee Macaron akoestisch element

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelMacaron akoestisch element
HerkomstNederland

Productomschrijving

Maak kennis met de Macaron verlichting van In-Zee, de ultieme eye-catcher die direct sfeer toevoegt aan elke ruimte. Deze unieke lamp combineert verlichting met akoestische modellen, wat zorgt voor een veelzijdige en stijlvolle aanvulling op uw interieur. Of u nu kiest voor de wand- of plafondversie, de Macaron is een prachtige en functionele toevoeging.

Specificaties

  • Afmetingen Macaron acoustic pendant 450: 45x45x14,5 cm
  • Afmetingen Macaron acoustic pendant 600: 60x60x18,6 cm
  • Akoestiek (aw): 0,45
  • Keuze uit 35+ kleuren voor de buitenkant
  • Keuze uit 4 kleuren voor de binnenkant

Volledig te personaliseren

De Macaron beschikt over een hoogwaardig akoestisch paneel en hangt aan elegante staalkabels. Dankzij het gebruik van dual color PET Felt, kunt u de binnenzijde van de lamp personaliseren met kleuren zoals Bisque, Fog Grey, Cool Grey en Ghost White, terwijl u voor de buitenkant kunt kiezen uit meer dan 35 kleuren.

Verlichting én akoestiek

Met zijn doordachte ontwerp en hoogwaardige materialen, biedt de Macaron niet alleen een visueel aantrekkelijke verlichting, maar ook een significante verbetering van de akoestiek in uw ruimte. Dit maakt de Macaron ideaal voor diverse omgevingen, van kantoorruimtes tot woonkamers, waar zowel stijl als functionaliteit essentieel zijn.

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter vindt u een wereld van mogelijkheden dankzij onze veelzijdige collectie kantoormeubelen van topmerken. Wij bieden alles wat nodig is om uw werkplek perfect in te richten. Ons gepassioneerde team van specialisten staat klaar om u door onze uitgebreide selectie te begeleiden en uw werkruimte om te toveren tot een stijlvolle en productieve omgeving.

Al meer dan 10 jaar is deprojectinrichter een voorloper in projectinrichting. Met onze diepgewortelde passie voor design en uitgebreide expertise, brengen wij uw visie met de grootste precisie tot leven. Van professioneel advies en innovatieve oplossingen tot vakkundige montage en eventuele reparaties, wij nemen alle zorgen uit handen. Bij deprojectinrichter staat uw tevredenheid altijd centraal. Wij kijken ernaar uit om uw kantoorruimte te transformeren en uw verwachtingen te overtreffen!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast over In-Zee Macaron Akoestische Panelen? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com