HomeIn-ZeeIn-Zee Wave akoestische panelen

In-Zee Wave akoestische panelen

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkIn-Zee
ModelWave akoestische panelen
HerkomstNederland

Productomschrijving

Ontdek de prachtige en functionele Wave akoestische panelen van In-Zee, ontworpen om uw ruimte zowel esthetisch als akoestisch te verbeteren. Deze panelen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook effectief in het verminderen van geluidsoverlast, waardoor een rustige en productieve omgeving ontstaat. Met acht unieke varianten biedt de Wave-collectie veelzijdige oplossingen die passen bij elke stijl en behoefte.

Wave varianten

  • Wave Diamonds
  • Wave Jungle
  • Wave Blossom
  • Wave Swiss
  • Wave Dots
  • Wave Vertical
  • Wave Stripes
  • Wave Hexagons

Wave Diamonds

Wave Diamonds biedt een elegante, geometrische touch aan uw ruimte. De scherpe lijnen en verfijnde patronen creëren een moderne uitstraling, perfect voor kantoren en vergaderruimtes.

Wave Jungle

brengt een vleugje natuur naar binnen met zijn organische, bladvormige patronen. Ideaal voor ontspanningsruimtes en creatieve werkplekken waar een rustgevende sfeer gewenst is.

Wave Blossom

Deze variant straalt frisheid en vitaliteit uit met zijn bloemrijke ontwerpen. Dit paneel is perfect voor ruimtes waar een vrolijke en inspirerende sfeer nodig is.

Wave Swiss

De Swiss biedt een tijdloze, minimalistische esthetiek met zijn eenvoudige, doch stijlvolle patronen. Perfect voor moderne, strak ontworpen interieurs waar eenvoud centraal staat.

Wave Dots

Dots voegt een speels en dynamisch element toe aan uw kantoorruimte. De cirkelvormige patronen zijn ideaal voor creatieve omgevingen en speelse werkomgevingen.

Wave Vertical

Wave Vertical accentueert hoogte en elegantie met zijn lange, rechte lijnen. Dit paneel is perfect voor hoge plafonds en ruimtes waar u een gevoel van ruimtelijkheid wilt creëren.

Wave Stripes

Met Stripes haalt u een strak en lineair ontwerp naar uw werkruimte, dat ideaal is voor moderne en professionele omgevingen. De rechte lijnen zorgen voor een ordelijke en georganiseerde uitstraling.

Wave Hexagons

Deze laatste variant combineert geometrie en symmetrie voor een opvallend visueel effect. Perfect voor innovatieve en vooruitstrevende ruimtes waar u een statement wilt maken.

Kies uw favoriete kleur

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn de Wave akoestische panelen beschikbaar in diverse kleuren om naadloos aan te sluiten bij uw interieur. Laat de Wave-collectie van In-Zee uw ruimte transformeren en creëer een omgeving die zowel mooi als functioneel is. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe deze panelen perfect in uw werkruimte passen en om uw akoestische uitdagingen op te lossen.

Over deprojectinrichter

Welkom bij deprojectinrichter, uw betrouwbare partner voor een inspirerende en vernieuwende kantoorinrichting. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardig kantoormeubilair van gerenommeerde merken, zodat u alles kunt vinden wat u nodig heeft om uw werkruimte volledig naar wens in te richten. Ons enthousiaste team van specialisten staat klaar om u te begeleiden en samen met u een stijlvolle en efficiënte werkomgeving te creëren.

Bij deprojectinrichter staan uw wensen altijd centraal. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen met deskundig advies, creatieve oplossingen en professionele montage. Of het nu gaat om een volledige herinrichting of enkele subtiele aanpassingen, wij verzorgen alles voor u. Dankzij onze passie voor design en meer dan tien jaar ervaring kunnen wij uw visie tot in de kleinste details realiseren. Laat ons uw kantoorruimte omtoveren tot een inspirerende en productieve omgeving. Wij ondersteunen u van begin tot eind, van concept tot realisatie!

Enthousiast geworden? 

Bent u enthousiast over In-Zee Wave akoestische panelen? Of over het ruime aanbod van deprojectinrichter? Bel ons gerust op werkdagen via 088 650 1234. Of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com