Tecno - Asymmetrical

Tecno Asymmetrical is een serie directiemeubilair dat goed past in de directiekamer.  De bureaus en vergadertafels zijn beschikbaar in verschillende combinaties en dimensies. De collectie uit de Tecno Asymmetrical bestaat uit grote vergadertafels met asymmetrische bladen die contrasteren met rigoureus geometrische en essentiële massieve steunen die verwijzen naar moderne kunst en het recente werk van de ontwerper Piero Lissoni op het gebied van architectuur.  
Kortom: de meubels uit de Tecno Asymmetrical serie zijn een echte eyecatcher in menig directiekamer. 

Lees meer
  • Tecno Asymmetrical productfoto
    Tecno Asymmetrical tafelVanaf € 7.459,-
  • Tecno Asymmetrical bureau
    Tecno Asymmetrical DeskVanaf € 7.104,-

Kenmerken van het Tecno Asymmetrical directiemeubilair 

  • De werkplekken uit deze collectie kunnen worden gecombineerd tot grote werkstations, vergadertafels en bureaus waar alles direct bij de hand is, waaronder voldoende opbergruimte in de kasten die mooi onder het werkblad zijn weggewerkt. 
  • Ontworpen door: Piero Lissoni. 

Varianten Tecno Asymmetrical  

  • Vergadertafels 
  • Werkplekken 

Over de ontwerper Piero Lissoni 

Piero Lissoni is een Italiaanse architect en ontwerper en is geboren in 1956. Hij staat bekend om zijn eigentijdse meubeldesign. Van oorsprong is Piero Lissoni architect, maar heeft veel meer ontworpen dan enkel gebouwen. Hij heeft voor verschillende merken producten ontworpen, zoals Cappellini, Kartell, Cassina, Viccarbe en Tecno, waaronder dit Asymmetrical directiebureau. 

Over Tecno 

Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani. Ook vandaag de dag ontwerpt Tecno kantoormeubilair die de tand des tijds doorstaan. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Tecno Asymmetrical.