Haworth

Haworth is wereldleider in de ontwikkeling en productie van kantoormeubilair. Er wordt veel waarde gehecht aan duurzaamheid, van productontwikkeling tot recycling van het product na gebruik. Het uitgebreide productaanbod van Haworth omvat systemen voor een flexibele en motiverende werkomgeving.

Lees meer

1 / 1

Geschiedenis van Haworth

Haworth is opgericht in 1948 in Amerika (Holland, Michigan) en sindsdien fabrikant van divers kantoormeubilair. Ze zijn bekend geworden om de grote collectie Comforto stoelen. Deze ergonomische bureaustoelen van Comforto en bijbehorende vergaderstoelen worden vaak door Arbo deskundigen geadviseerd. De naam Comforto verdwijnt echter uit het straatbeeld en de stoelen krijgen nu andere namen, zoals Dynaflex en Fern. Zo nemen we langzaamaan afscheid van de Comforto-collectie met de bijbehorende nummers.

Haworth nu

In de loop der jaren breidde Haworth zich verder uit met showrooms en kantoren in Noord Amerika, Europa en Azië. Onlangs heeft Haworth zich gevestigd in Amsterdam Noord met een uitgebreide showroom waar de diverse kantoormeubelen te zien zijn.

Assortiment van Haworth

Het uitgebreide productaanbod van Haworth omvat:

Werken met bekende designers

Patricia Urquiola en Stefan Brodbeck zijn enkele bekende ontwerpers die voor Haworth meubels hebben ontworpen. Behalve voor Haworth ontwerpt Patricia ook voor Moroso, Kvadrat, Flos, Depadova, Kartell, Viccarbe en Foscarini.

Duurzame doelstellingen

Haworth werkt met zeven duurzaamheid doelstellingen:

  1. Duurzaam product- en werkplek ontwerp
  2. Energiebeheer
  3. Groen transport
  4. Zero afval en emissies
  5. Groen bouwen en duurzaam beheer
  6. Sociale verantwoordelijkheid
  7. Betrokkenheid van belanghebbenden

Ze zijn ook ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Meer informatie over Haworth?

Wilt u meer informatie over Haworth neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 – 650 1234 of per e-mail. Uiteraard kunt u ook Haworth kantoormeubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam of Purmerend.

Series