HomeOnze referentiesInrichting kantoor Veerman & Kemper

Inrichting kantoor Veerman & Kemper

  • Opdrachtgever:Inrichting kantoor Veerman & Kemper
  • Architect:Krista Bond
  • Jaartal:2016

Veerman & Kemper is een ervaren en professioneel stukadoor- en afwerkingsbedrijf te Volendam. Het personeel bestaat uit 60 gemotiveerde en geschoolde vaklieden, waar een ieder zijn vak kent. Ze realiseren projecten in heel Nederland. Nu, zo’n 2 jaar nadat een brand het voormalige kantoorpand te gronde richtte, is een nieuw pand opgeleverd. Voor het creëren van een nieuwe en eigentijdse thuisbasis is de Projectinrichter voor inrichting en advies benadert door architect Krista Bond van Bond Design.

Om diverse kantoorruimtes van elkaar te scheiden en het ruimtelijke effect te bewaren is een keuze gemaakt om volglas Slimline wanden met hardglazendeuren te installeren. In de kantoorruimte is een moderne werkopstelling geplaatst van Bralco, de Glider. De 2 Solid tafels van Satelliet in de vergaderruimte en stoelen van Hay, About a Chair, bieden voldoende comfortabele zitplekken. De modern weergegeven Zeppelin hanglamp van Illum vormt een mooie aanvulling op het geheel. Om de wens te realiseren van een sfeervolle kantineruimte zijn strak vormgegeven tafels van Satelliet, de Flat, en stoelen van Kastel, Kalea in een rood-wit kleurstelling voor extra accent, geplaatst. Dit gecombineerd met een frisse en eigentijdse muurafbeeldingen. Om de lichtinval in de kantoorruimtes te reguleren zijn op maat gemaakte Combi plisségordijnen van Luxaflex geïnstalleerd. In de kantoor- en vergaderruimte zijn, voor een totaal oppervlak van 164 m² de makkelijk te leggen en voor zwaar projectgebruik geschikte AirMaster Blend tapijttegels van Desso gelegd. In de kantineruimte ligt een bijna niet van echt te onderscheiden houten vloer, echter met de voordelen van een hoogwaardige kunststof vloer. Gebruikt zijn de onderhoudsarme Bamboo PVC stroken van Project Floors.

Krista Bond van Bond Design: “De samenwerking met de Projectinrichter heb ik als zeer prettig en relaxed ervaren. Bij de Projectinrichter hebben ze een compleet aanbod en keuze aan meubels, raambekleding en tapijt. Dat maakte het gemakkelijk. Daarnaast, afspraak is afspraak en worden levertijden nageleefd. We hadden een klik.”